Kunstzinnig gerecycleerd

Kunstzinnig gerecycleerd

WC-rol schommel
Ben jij een prutser (in de positieve zin van het woord)? Dan hebben wij een perfecte bezigheid voor jou. Neem je pincet en je fijngevoeligheid al maar ter hand. Breng nog snel een bezoek aan de kleinste kamer voor je eraan begint en neem terloops die lege wc-rol mee. Want die zal de basis vormen voor dit huzarenstukje. Knip enkele mini-silhouetjes uit papier en lijm je tafereeltje in de wc-rol. Benieuwd wie dit zal opmerken!

Origami zwaan
Theeliefhebbers, alle hens aan dek! Verzamel je papieren theehoesjes en ontdek het origami talent in jezelf! 440 kleurrijke papieren theehoesjes doen de truc. Vouw en kleef ze samen tot een prachtige zwaan die je als uniek huwelijksgeschenk kan weggeven. Een zwaan staat symbool voor puurheid en schoonheid. Bovendien staat het dier bekend voor zijn loyaliteit. Door je partner zo’n zelfgemaakte origami zwaan te schenken, geef je hem of haar vooral een mooie boodschap mee!

Papier collé schilderij
Papier collé is een schildertechniek waarmee een collage bedoeld wordt van stukjes papier op een schilderij. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en die uitdrukking brengt Sandhi Schimmel Gold in zijn schilderijen tot leven. De ontelbare reclamefolders die hij in zijn bus krijgt, recycleert hij tot een nieuw kunstwerk met een maatschappelijke boodschap. Puilt jouw brievenbus ook uit? Steek je creatieve handen dan al maar uit je mouwen! Waar reclame al niet goed voor kan zijn…

Genoeg inspiratie? Haal die kunstenaar nu maar in je boven!

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Kunstzinnig gerecycleerd”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.