Lenteshopping voor jongens

Lenteshopping voor jongens

Laten we de lente een beetje aanmoedigen met deze frisse jongens outfits!

1*T-shirt / Bobo Choses Mr Leon T-shirt

De cool van Bobo Choses druipt van dit T-shirtje af. Vrolijkheid ten top in een Spaans fair trade shirtje. Achtergestelde kinderen in de hele wereld worden geholpen doordat 10% van de winst aan hen gedoneerd wordt. Bij Bobo Choses.

2*Trui / Kleuterstraat Boys&Girls Big Star Hoodie

Perfect om je kleine ravotter mee te spotten in een drukke speeltuin. De hoodie is gemaakt van 100% biologisch katoen door Boys&Girls, een Brits merk dat vrolijke kleuren en zachte stoffen combineert. Bij Kinderstraat.

3*Joggingbroek / PureStarters Shampoodle Thunder Pants

Zomer of winter, die heerlijke broekje is geschikt voor elke dag. Het 100% biologische katoen maakt dat de jogging bij het spelen en ravotten lekker comfortabel aanvoelt. Verkrijgbaar bij PureStarters.

4* Jeans / Popupshop Slim Fit Jeans

Tijdloze basics voor je kleine ventje vind je bij het Deense Popupshop. Deze duurzame en kwalitatieve jeans is gemaakt uit 100% biologisch katoen. Een eerlijk en betaalbaar product.

5*T-shirt / Mini Rodini Tee Wild At Heart

Dit T-shirt is op het lijf van een spontaan jongetje geschreven. Het is, met een nieuwe kijk op kinderkleding, gemaakt van 97% biologisch katoen. Kinderkledij die ouders voor hun kids kiezen en die kids zelf graag aandoen, bij Mini Rodini.

6*Vest / watLief Gro Cardigan

Is je kleine man een grote man aan het worden? Dan is dit tijdloze vestje perfect voor hem. Uit de collectie van het Deense label Gro, speciaal voor in-betweens. Eenvoudig gemaakt van vol, zacht katoen, bij watLief.

Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Lenteshopping voor jongens”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.