Lenteshopping voor ladies

Lenteshopping voor ladies

Lente: we stoppen onze winterkledij weg! Lente-outfits mogen het daglicht weer zien en met deze outfits ben je ongetwijfeld lente-proof!

1* Broek / Today Is A Good Day Monkee Genes

No blood, no tears, no sweat. Deze classic skinny is gemaakt van biologisch katoen dat geteeld is zonder pesticiden en dergelijke. Fair trade met respect voor mens en milieu. Deze wonderbroek met uitstekende pasvorm vind je bij Today is a good day.

2* Jurk / Rianne De Witte Floras D

Geïnspireerd door het strandleven uit de jaren dertig en door organische vormen uit de onderwaterwereld. Gemaakt uit 95% lyocell (uit hout). Dit jurkje maakt deel uit van de Seascapes collectie van Rianne de Witte, bij Rianne de Witte dus.

3* Vest / watMooi Lang Vest Zeegroen

Ideaal voor een zwoele zomeravond. De lange zeegroene vest is gemaakt van 100% linnen in Portugal. Mooi aansluitend en lekker luchtig door de linnen stof. De ceintuur in dezelfde stof en kleur krijg je erbij. Vind je bij watMooi.

4* T-shirt / Brandmission Red Lips Bamboe Top

Een zomers wit T-shirtje uit 70% bamboe en 30% biologisch katoen. Heerlijk om te dragen bij warm weer want de stof is vochtabsorberend en doet nare luchtjes verdwijnen. Ook lekker zacht op de huid. Te verkrijgen bij Brandmission.

5* Pumps / En& Beyond Skin Faye pumps

Deze ecofabulous sleehak is 100% ledervrij en handgemaakt in Spanje. De voering is van ademend imitatieleer en de zool van hars. Beyond Skin staat garant voor een goed geweten, stylish en verantwoord. Bij En&.

6* Jurk / Pure-S Mandala Dress Monaco

Uit de collectie van Mandala Eco de Luxe. Het zomerse jurkje is gemaakt van 100% biologisch katoen en is gekleurd met niet giftige verf. Een tikkeltje stoer maar toch vrouwelijk, dat is waar Mandala voor staat. Verkrijgbaar bij Pure-S.

En nu het zonnetje nog!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.