Lenteshopping voor meisjes

Lenteshopping voor meisjes

Het is lente (écht!) en dat betekent dat winterkledij ver weg gestopt wordt. Lente-outfits mogen het daglicht weer zien en ook deze pasteltintjes mogen gezien worden!

1*Mini-jurkje / watLief Sporty Mini Dress Sprout by Gro

Jurkje dat speciaal ontworpen is voor in between-meisjes, namelijk voor meisjes die van een kind aan het uitgroeien zijn tot een jonge vrouw. Je hippe meid zal beeldig staan met dit jurkje uit biologisch katoen, bij watLief.

2*Rok / Buisjes En Beugels + + + Ballerina Rok

Sprout by Gro wil nieuwe zaadjes planten met hun kleding voor groeiende tieners. Dit gele ballerinarokje is gemaakt uit 100% polyester van biologisch katoen. Om in te dansen en er instant een vreugdesprongetje bij te doen. Bij Buisjes en Beugels + + +

3*Sweater / Shak-Shuka Bicycle Dot Top

Een gelukkig meisje zal deze vrolijke sweater dragen en daardoor zullen er ook kinderen in verschillende delen van de wereld gelukkiger worden. Want 10% van de winst wordt gedoneerd aan achtergestelde kinderen. Onder fair trade omstandigheden in India gemaakt, uit 100% katoen. Verkrijgbaar bij Shak-Shuka.

4*Joggingbroek / PureStarters Shampoodle Lucky Joggers

Weekend is jogging-time en dat geldt ook voor jou kleine meid. Deze lekkere joggingbroek is gemaakt van 100% biologisch katoen. Mooi, proper en lekker casual. Bij PureStarters.

5*Zebrajurk / watLief Mini Rodini Capsleeve Dress

Doordat dit jurkje subtiel getailleerd is, zal het als gegoten zitten. Gemaakt van biologisch katoen door het populaire Zweedse label Mini Rodini dat een nieuwe kijk biedt op kinderkledij, te verkrijgen bij watLief.

6*Legging / PureStarters Shampoodle Weekday Legging

Deze muntgroene legging uit 95% biologisch katoen zit kinderachtig lekker. De superzachte stof zorgt voor comfort bij het spelen en het ravotten. Vrouwen mogen gerust hun eigen broekje bestellen, want ook verkrijgbaar in volwassen maten, bij PureStarters.

Enjoy!

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.