Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Maak jacht op energievreters!

Maak jacht op energievreters!

Vanaf 1 december tot 31 maart kan je weer deelnemen aan de jaarlijkse Energiejacht, een campagne van Bond Beter Leefmilieu.

Tijdens die periode maak je jacht op energievreters. Je gaat de uitdaging aan om zoveel mogelijk CO2 te besparen op vier maanden tijd. Vorig jaar bespaarden de deelnemers meer dan 8,65% energie. Goed voor het milieu én voor je portemonnee! Krijg je ook zin om op jacht te gaan?

Schrijf je dan in als energiejager! Je kan individueel meedoen aan De Energiejacht maar nog beter is het om in groep deel te nemen. Dan krijg je concrete tips van een energiemeester die een gratis energie-opleiding genoten heeft.

Via een handige tool op de site krijg je een direct zicht op je energieverbruik. Je voert je meterstanden in op de website en de unieke module berekent automatisch je besparing. Zo kan je direct zien of je inspanningen effect hebben!

Word energiejager en maak komaf met de energievreters in jouw huis! Succes!
via www.energyneighbourhoods.eu

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “De Tuindokter”

Win 1 van de 3 boeken “De Tuindokter”

Heb je thuis een leuke tuin, een gezellig terras vol planten of enkel een bloembak op je vensterbank staan? Wil je jouw planten zo goed mogelijk kunnen verzorgen én wil je ze kunnen genezen als ze ziek zijn? Dat kan met de tips van De […]

Print Friendly, PDF & Email
Ecocheques? Check!

Ecocheques? Check!

Wat vang ik in ’s hemelsnaam aan met ecocheques? Een vraag die velen bezighoudt maar waar weinigen een leuk antwoord op vinden. Wij hebben het voor jullie uitgezocht en zetten de mogelijkheden even op een rijtje. Here goes… Zoals jullie al wel weten, kan je […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *