Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Maak je allerkleinsten summerproof!

Maak je allerkleinsten summerproof!

Last but not least de summerspecial voor onze allerkleinste oogappels! De zomer is nog niet gedaan, dus laat je inspireren!

1. Speelpakje / Popupshop Hoodie Suit

Sorry, dit is voor kindjes en kindjes alleen! Dit speelpakje ziet er zo gezellig uit dat ik er direct in wil kruipen! 100% biologisch katoen, perfect voor een frissere zomeravond. De hoodie suit komt uit de collectie van het Deense merk Popupshop, dat tijdloze, duurzame én biologische basics ontwerpt. Popupshop is in Denemarken genomineerd in de categorie Beste Biologisch Kindermerk. PS: Mama’s, zoek de vrouwenbasics…ssshht

2. T-shirt / GOEDvandoen Mr Poulet Renard Argenté

Cowboy of indiaantje? Deze keer zijn we indiaantje en kiezen we voor Renard Argenté aka Silver Fox. De coole indiaan is een ontwerp van één van de vele jonge grafici met wie Monsieur Poulet samenwerkt. Monsieur Poulet gaat voor hippe shirts die volledig ecologisch geproduceerd zijn: van biologisch katoen tot fair trade in India en milieuvriendelijke prints. Te vinden bij GOEDvandoen, die voor zichzelf en voor jou op zoek gaan naar een groene levensstijl, gewoon omdat het goed is.

3. Muziekdoosje / FairKids Anne Claire Petit vogel muziekdoosje

Een vrolijk vogeltje waar muziek uit komt… Wieg je kleinste in slaap met dit handgehaakte muziekdoosje. De collectie van Anne Claire Petit bestaat uit een enorme dierenfamilie die liefdevol en met de hand gemaakt wordt in Azië. De vrouwen verdienen een redelijk inkomen waar de hele gemeenschap van kan profiteren. De kunst van het traditionele haken wordt van generatie op generatie overgedragen. FairKids ziet de komst van een kindje als een mooie gelegenheid om eens stil te staan bij de wereld van morgen. Bij deze…

4. Broekje / petitHOOD La Petite Luce Culotte Yvette Pois

Retro met de grote R. De wereld van La Petite Luce lijkt rechtstreeks uit de geheime graanschuren van onze grootmoeders te komen. En dat is ook zo! Alle stukken van La Petite Luce zijn door Franse grootmoeders gemaakt en dragen hun naam. Voor dit schattige broekje danken we dan ook Yvette Pois. Merci! Het broekje is te vinden bij petitHOOD, een originele en exclusieve online boetiek die merken van over de hele wereld geselecteerd heeft.

5. Tuniekje / Kleine Sam Lana Natural Wear Tuniek

Kleine Sam biedt hippe en eerlijk geproduceerde kleding en speeltjes aan voor alle kleintjes. Dit gestreepte tuniekje uit 100% biologisch katoen komt uit de collectie van Lana Natural Wear, een Duits bedrijf dat zich richt op een ecologisch en sociaal verantwoord productieproces.

6. Kruippakje / Madre Madonna Piccalilly strandpakje

Vanaf nu niet enkel fish & chips aan de Britse kust maar ook aan onze Belgische kust met dit Fish & Ships strandpakje van Piccalilly. Het stijlvolle kruippakje is gemaakt van biologisch katoen en voorziet voldoende ruimte voor een schattige wasbare luier. Fier voorzien van het Fairtrade label van Max Havelaar. Kom tot rust bij Madre Madonna.

Hiermee sluiten we onze summerspecials af. Geniet ervan en laat het zomeren in je hart!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.