Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Maak je eigen hippe i-Pad hoes!

Maak je eigen hippe i-Pad hoes!

In onze vorige blogpost toonden we je enkele superleuke, originele i-Pad hoezen uit wol, hout of kurk. Kriebelt het om zelf een coole hoes te maken? Volg deze aanwijzingen en je kan binnenkort fier fluisteren: PS I made this!

* Hoes uit stof van jezelf, PS I made this

Wat heb je nodig? Een duurzaam stuk stof dat je gebruikt om de binnenkant van een lade te bekleden, een schaar, kleurrijke duck tape en velcro.

Wikkel de stof rond je i-Pad, meet je i-Pad af en knip het stuk stof zo dat je bovenaan je hoes nog een flapje hebt. Haal je i-Pad eruit, vouw de onderste helft terug naar boven. Dicht de hoes door de kleurrijke duck tape er rond te kleven. Werk bultjes en luchtbubbels weg met behulp van de duck tape. Wanneer je creativiteit voldoende patronen voortgebracht heeft, plak je de stukjes velcro onderaan het flapje en op de juiste plaats op de hoes en je hebt je eigen i-Pad hoes gemaakt! Congrats!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “De Tuindokter”

Win 1 van de 3 boeken “De Tuindokter”

Heb je thuis een leuke tuin, een gezellig terras vol planten of enkel een bloembak op je vensterbank staan? Wil je jouw planten zo goed mogelijk kunnen verzorgen én wil je ze kunnen genezen als ze ziek zijn? Dat kan met de tips van De […]

Print Friendly, PDF & Email
Ecocheques? Check!

Ecocheques? Check!

Wat vang ik in ’s hemelsnaam aan met ecocheques? Een vraag die velen bezighoudt maar waar weinigen een leuk antwoord op vinden. Wij hebben het voor jullie uitgezocht en zetten de mogelijkheden even op een rijtje. Here goes… Zoals jullie al wel weten, kan je […]

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Maak je eigen hippe i-Pad hoes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *