Review: Ondergoed van Colorio Organics

Review: Ondergoed van Colorio Organics

Kennen jullie GOEDvandoen al? Het is het eco, bio en fair project van Annelies Houpline. Zonder dat we het van elkaar wisten, waren wij in februari – maart van dit jaar met ongeveer hetzelfde bezig: een bestaand ecoproject overnemen en er ons eigen ding van maken. Ik deed dit met I Love Eco, Annelies met GOEDvandoen.

Het concept

Als je ver van Leuven woont, is GOEDvandoen wellicht ‘gewoon’ een webshop met ecokleding. Als je dicht bij Leuven woont, kan het goed zijn dat je je bestelling aan huis geleverd krijgt, met de fiets! Want ook dat is één van de opties die Annelies biedt. En nog iets waar ik zeker eens werk van wil maken: met haar collectie organiseert GOEDvandoen home-party’s, waar je geen plastieken pottekes, maar wel biokleding past en koopt met een groepje in je huiskamer. Geweldig, toch?

Toen ik de eerste keer op de site van GOEDvandoen iets bestelde, kreeg ik een paar uur later telefoon. Annelies was namelijk niet helemaal zeker van de maat en belde me daarom op om even te checken welke maat ik in andere kleding heb. Super, toch? Na een paar bestellingen kun je gewoon online maatadvies vragen, want Annelis heeft goed zicht op de maten van de kleding in haar collectie.

Setje ondergoed

Ze vroeg me of ik een review wilde schrijven over ondergoed van Colorio Organics. Ik ben nogal een kritische op mijn bh’s, maar wilde dit wel graag doen. Ik heb de tijd genomen om het rustig te testen, zodat ik ook een goed oordeel kan vellen.

Over het slipje kan ik kort zijn: zalig over de hele lijn. Het zit goed, voelt comfortabel aan en het ging al minstens twintig keer mee met de bonte was: nog steeds zijn de kleurtjes mooi bont. De bh is zonder beugels. Als je dat gewoon bent, zul je deze bh ook heerlijk vinden. Omdat ik strakke bh’s met beugels gewoon ben en ik in mijn hoofd heb zitten dat ik zonder die beugels hoofdpijn krijg, pakte ik het een beetje anders aan. Ik heb soms van die dagen (zoals vandaag, hihi), waarop ik het liefst geen bh zou dragen. Vakantie- en weekenddagen waarop ik hooguit wat in de tuin werk en aan mijn aanrecht sta, maar niet ’s morgens om 5.50 uur al op de fiets zit en pas ’s avonds tegen 19 uur terug thuis kom (met de fiets) en de hele dag door actief ben geweest. Op die dagen geeft de bh van Colorio Organics net de steun die ik nodig heb: niet meer en niet minder. Het stof is lekker zacht en als de kleuren onder een topje uit komen piepen, vind ik het altijd mooi om te zien.

Dus ja, ik ben fan van dit setje. Want weet je, nu ik het reserveer voor rustige, lazy dagen, heb ik het in mijn hoofd al geassocieerd met zo’n zalige dagen. Vandaag was de eerste rustige dag na een rij van 27 drukke en ik kijk al dagen uit naar mijn beugelloze-bh-dag.

Win-actie!

En als je nu denkt: wil ik ook, dan heb ik goed nieuws. Want ik mag van Annelies twee setjes Colorio Organics-ondergoed weggeven! Ik reserveer er eentje voor trouwe bloglezers en eentje voor Facebook. Deelnemen is heel simpel: omschrijf hieronder in één zin jouw ideale beugelloze-bh-dag. Doe het voor 18 oktober, want dan kies ik er de aantrekkelijkste dag uit.

En er is nog meer! Want van 11 tot en met 27 oktober krijg je met de code ‘I Love Eco’ in de webshop van GOEDvandoen 10% korting (zelfs op solden).

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Review: Ondergoed van Colorio Organics”

  • Mijn ideale beugelloze-bh-dag (wat een tof woord weeral) is wanneer ik in de tuin mag werken terwijl mijn kipjes rustig met me mee scharrelen, ik tussendoor eens in het gras kan gaan liggen met de zon op mijn gezicht en mijn liefste me een drankje brengt zodat we beginnen te fantaseren over wat we nog allemaal gaan doen met de tuin.
    ( Ik overtreed het wedstrijdreglement toch niet he? Volgens mij is dit 1 zin want er staan geen punten of hoofdletters in…)

  • Ik ga op een beugelloze-bh-dag voor een lekker uitgebreid ontbijtje om daarna met m’n kindjes naar de paardjes in de wei te gaan kijken, in de grote moestuin om de hoek groentjes en eieren te kopen en dan samen broodpudding te bakken die ik ’s avonds met vriendinnen op bezoek opknabbel bij een tasje thee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.