Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket!

Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze Facebook fans. Zet je schrap en warm je koffiemachine al maar op!

Welk lichtgebrand koffieduo kan je in dat pakketje verwachten? 1 pakje Santos Mild en 1 pakje Pachamama Bio.

Santos Mild is zoals de naam doet vermoeden een milde en lichte koffie, maar wel bijzonder smaakvol. Van nature uit heeft deze koffie een zeer laag cafeïnegehalte. Een accent van walnoot op de tong en zachte chocoladeakkoorden in de neus doen je vast watertanden…

Met de Pachamama Bio koppelt Koffie Kàn twee belangrijke engagementen, namelijk koffie voor het goede doel en koffie die biologisch is! Met elk pakje Pachamama Biokoffie wordt de non-profit organisatie Coffee Kids rechtstreeks gesteund. Coffee Kids wil de koffieboeren minder afhankelijk maken van louter de koffieoogst, dus organiseren ze ondermeer opleidingsprogramma’s voor moeders en degelijk onderwijs voor alle kinderen.

De toepasselijke Indiaanse naam voor voedende moeder aarde, Pachamama, staat voor een eerlijke en heerlijke koffiemélange van de zachte Arabicabonen uit de hooglanden van Peru en Mexico. Een kruidige en karaktervolle koffie.

Hoe maak je kans op dit leuke koffiepakket van Koffie Kàn? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit duopakket!
Deze actie loopt van 1 tot 29 februari. Wees er snel bij en vertel het voort!

Beelden: Jan Verlinde

Print Friendly, PDF & Email


13 thoughts on “Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.