Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Op ontdekkingsreis met Decovry

Op ontdekkingsreis met Decovry

Bij Decovry draait alles om de ontdekking, een ervaring die ze willen delen. Daarom bieden ze hun leden de kans om als eerste nieuwe ontdekkingen te doen op gebied van decoratie, zowel voor binnen- als buitenshuis.

De producten die ze aanbieden hebben steeds een bijzonder verhaal en zijn gemaakt door bedrijven en mensen met een hart. Bovendien heeft Decovry oog voor authenticiteit en duurzaamheid bij de keuze van de producten. Vaak zijn ze handgemaakt, ontwikkeld met duurzame of natuurlijke materialen of simpelweg de uiting van de creatieve geest van de binnen- of buitenlandse designer.

Door je dus te registreren als lid kan je wekelijks een exclusieve online verkoop bijwonen van een achttal design- en decoratiemerken. Zowel klein meubilair als textiel, kinderartikelen, kunst en andere mooie producten komen aan bod.

Decovry kan de exclusieve producten bovendien aanbieden aan kortingsprijzen door hun rechtstreekse samenwerking.

Ben je benieuwd wat je bij Decovry allemaal kan ontdekken? Neem dan een kijkje op hun blog waar je je kan laten inspireren door prachtige producten die tijdens voorbije online verkoopmomenten de revue zijn gepasseerd.

Decovry wil jullie met elk product en zijn verhaal inspireren om mee te gaan in een unieke ontdekkingstocht, die uiteindelijk naar een betere wereld leidt.

via www.decovry.com

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “De Tuindokter”

Win 1 van de 3 boeken “De Tuindokter”

Heb je thuis een leuke tuin, een gezellig terras vol planten of enkel een bloembak op je vensterbank staan? Wil je jouw planten zo goed mogelijk kunnen verzorgen én wil je ze kunnen genezen als ze ziek zijn? Dat kan met de tips van De […]

Print Friendly, PDF & Email
Zout water wordt zoet water…

Zout water wordt zoet water…

De Eliodomestico heeft niets met onze premier te maken, hoewel het ontwerp ook uit Italiaanse oorden afkomstig is. De ontwerper Gabriele Diamanti heeft een simpel zonne-oventje gemaakt waarmee zout water via een natuurlijk proces omgezet wordt in zoet water. Hoe werkt de zonne-oven juist? Heel simpel. […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *