Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Plaatjes om in te kleuren

Plaatjes om in te kleuren

 

Wil je je kinderen het plezier gunnen om hun kleurige creativiteit de vrije loop te laten maar wil je hen ook het belang meegeven om lief te zijn voor onze blauwe bol? Check dan E-Coloriage, een superleuk e-kleurboek van de Franse illustratrice en ontwerpster Nicole Maubert.

Maubert werkt samen met vijftig jonge illustratoren en ontwerpers die zich mobiliseren voor de natuur door ludieke acties uit te tekenen om de planeet redden, zoals de titel van deze tekening zegt: Voor korte trajecten verplaats ik me te voet of met de fiets.

Wekelijks worden er twee tekeningen aangeboden om in te kleuren. De grafische ontwerpjes kunnen gratis gedownload worden van de site.

Binnenkort zal E-Coloriage op gerecycleerd papier worden gepubliceerd. Een deel van de opbrengst zal dan gedoneerd worden aan een ecologisch project en aan een organisatie die zich inzet voor het milieu!

Wil je niet wachten op de publicatie van het kleurboek? Dan kan je de tekeningen zelf printen, maar vergeet niet om ze (recto-verso) op gerecycleerd papier te printen!

via www.e-coloriage.com

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.