Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Plant-astische flessen van Ecover

Plant-astische flessen van Ecover

Wist jij dat je uit suikerriet flessen kan maken? Wij wisten het niet, maar Ecover wel en dat bewijzen ze met hun nieuwste creatie! Voortaan zijn hun vloeibare producten verpakt in flessen gemaakt op basis van suikerriet.

Een Ecover fles kopen, is een eenvoudige manier om je CO2-voetafdruk te verkleinen!

Want de productie van één fles heeft minder planten en middelen nodig. Uit suikerriet kan je vier keer meer ethanol winnen om groene plastics te maken dan uit maïs of bieten. En omdat suikerriet een plant is die maar blijft groeien, wordt de planeet dus ook onnodig belast.

Bovendien kan je de hervulbare fles tot 50 keer hergebruiken en wanneer de fles dan toch het loodje zou leggen, is hij voor 100% recycleerbaar met andere plastics!

I ♥ Eco is fier dat Ecover haar eerste kwaliteitspartner is!

 

via www.ecover.be

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket! Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze […]

Print Friendly, PDF & Email
Win een proefpakket van Provamel!

Win een proefpakket van Provamel!

Heb je zin om je maag eens te vullen met wonderen uit de plantaardige wereld? Dan kan dit proefpakket van Provamel je de weg wijzen. Want Provamel biedt natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan die geproduceerd is uit biologische landbouw. Provamel helpt je lichaam gezond […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Plant-astische flessen van Ecover”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *