Sinterklaas kapoentje…leg wat in m’n jongensschoentje *1

Sinterklaas kapoentje…leg wat in m’n jongensschoentje *1

Vraag je je af wat er dit jaar weer uit de schouw kan komen vallen? Wij hebben alvast enkele leuke, duurzame speelgoedjes geselecteerd. Waarom duurzaam? Omdat het speelgoed gemaakt is van natuurlijke materialen én omdat het je kind iets kan bijleren. Wat ga jij in het schoentje leggen? Ssst…

1* Rekenblokjes / Puur Speelgoed Grimm’s Reken tot 100

Op een leuke manier tot honderd leren rekenen, kan met deze rekenblokjes uit lindehout. De ontwerpster, Annette Bauer, is leertherapeute en is gespecialiseerd in het beleven van rekenen. Puur Speelgoed biedt natuurlijke producten aan die garant staan voor een duurzame toekomst, zoals dit tijdloze setje van Grimm’s.

2* Vintage spel / Watermelon Cat Make A Skyscraper

Watermelon Cat is een plek voor ouders die van kunst en design houden en natuurlijk ook een beetje voor kinderen die van leuk speelgoed houden. Dit prachtige vintage bouwspel werd in de jaren tachtig in West-Duitsland gefabriceerd tijdens de Koude Oorlog door JURI. The sky is the limit met deze houten blokjes! Goed voor een torenhogewolkenkrabber. Er komen ook drie grappige autootjes bij.

3* Set van auto’s / Mama i I’m Toy Clickcars Rescue

Door met dit setje te spelen, verbetert de motoriek van je kleine. Met een basis en drie verschillende truck opzetstukken kan hij een politiewagen, ziekenwagen en een schoolbus bouwen. Het setje heeft drie chauffeurs paraat. Bij Mama i vind je vrolijke, duurzame kinderspullen zoals dit setje van I’m Toy. Het speelgoed van I’m Toy bestaat uit de beste kwaliteit Thais rubberhout.

4* Helikopter / Green Energie Toys Solar Helicopter

De wieken van deze houten helikopter gaan draaien als de zon op het zonnepaneel schijnt. Wat had je anders verwacht van Green Energy Toys? Ze zijn gespecialiseerd in speelgoed op groene energie en in dit geval is het zonne-energie dat het speelgoedje doet werken. Duurzaam en energievriendelijk!

5* Dinosaurus / Kudzu Bioviva Ecokit Stegosaurus

Deze 42 puzzelstukjes uit karton stimuleren je kind op een originele manier om bij te leren over de natuur. Met de ecokit van Bioviva kan je kleine een stekelige Stegosaurus bouwen. Kudzu is een eco supermarkt voor alledaagse spullen met een groen hart dat onder andere deze kit aanbiedt die volledig bestaat uit gerecycleerd en recycleerbaar materiaal.

6* Panda / Kudzu Hape Pandabo

Bij Kudzu vind je ook dit leuk panda-spelletje. Door de bamboehalmen op de buik van pandabeer Jing Jing te laten balanceren, leer je je kleine evenwichtsoefeningen aan. Hape produceert educatief en verantwoord speelgoed uit milieuvriendelijke materialen. Bovendien steunen ze verschillende projecten voor kinderen. Want kinderen zijn onze toekomst!

7* Set voor speelgoed uit zelfgerecycleerd karton / Kleine Sam Makedo Free Play Kit

In een koker van gerecycleerd karton worden alle hulpmiddelen geleverd om uit kartonnen dozen bijzondere voertuigen en diertjes te maken. Het enige dat je uk nog meer nodig heeft, is een flinke dosis fantasie. Maar daar twijfelen we niet aan dat hij daarover beschikt! Kleine Sam richt zich op eerlijk geproduceerde kinderspullen.

8* Puzzel / Kleine Sam Miller Goodman Shapemaker

Ook bij Kleine Sam vind je deze 25 handbedrukte houten blokken. De blokjes zijn gemaakt van het hout van rubberbomen en staan garant voor uren speelplezier. Met deze Shapemaker lanceerde Miller Goodman hun eerste product en daarmee wonnen ze al meteen de eerste prijs voor Beste Kindercadeau op de Top Drawer beurs 2008.

9* Speeltoren / Buisjes en Beugels + + + Speeltoren met themawanden

Deze speeltoren is redelijk groot en met een beetje kinderfantasie kan er zelfs een speel- of knutseltafel van gemaakt worden als je er een leuk stoeltje bij zet. De speeltoren komt met acht mooie houten schuifwanden. Deze themawanden met leuke opdrukken kunnen naar eigen believen ingeschoven worden. Multifunctioneel speeltje van het Nederlandse designerlabel Buisjes en Beugels + + +.

10* Knuffel / Buisjes en Beugels + + + Snooshy

Deze gezellige knuffel is handgemaakt in Tibet volgens fair trade principes en bestaat uit 100% biologisch katoen, afkomstig van de yak. De yak is het symbool van Tibet en de wol van dit Tibetaanse dier levert een cashmere-achtige stof op. Aan elke Snooshy hangt een kaartje met daarop de naam van breister. Ook verkrijgbaar bij Buisjes en Beugels + + +.

Bedankt sint!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.