Taartfestijn voor vogeltjes

Taartfestijn voor vogeltjes

De winter laat nu af en toe toch van zich horen. Het vriest al eens en de pietekes hebben het nu echt niet makkelijk om eten te vinden.

Wil je die schattige, hongerige beestjes eens goed verwennen met lekkers? Dan hebben wij hier enkele tips voor jou!

Je kan er voor kiezen om vogellekkernijen in een voederbakje te strooien of je kan je ook helemaal laten gaan en een persoonlijke vogeltaart maken.

Als je voor het efficiënte voederbakje gaat, dan is een origineel bakje altijd leuker dan een plastieken doos natuurlijk. Dit leuke voederbakje kan je bij Etsy kopen maar via deze tutorial kan je zelf de handen uit de mouwen steken voor een persoonlijk resultaat.

Ben je een keukenprinses? Dan heb je vast zin om een mooie vogeltaart te creëren. Bartel Van Riet deelt een ongetwijfeld lekker recept in Groenland. Een heleboel nootjes, varkensvet en een taartvorm heb je daar voor nodig. Om te weten hoe je die taart moet aanpakken, luister je best eens naar Bartel.

En je zal niet de enige keukenprinses zijn die haar liefde in vogeltaartjes steekt. Kijk maar!

Ben je geen keukenprinses maar wil je de pietekes toch een taart cadeau doen? Bestel er dan gewoon één!

Heb je die beestjes meer te bieden dan lekker eten? Dan kan je je energie natuurlijk ook in een vogelhuisje steken. Check onze vorige blogpost voor meer tips & tricks!

De pietekes zullen je dankbaar zijn!

Print Friendly, PDF & Email


6 thoughts on “Taartfestijn voor vogeltjes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.