Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Tati in Nijmegen

Tati in Nijmegen. Koffie en Vintage. Leuk koffietentje in Nijmegen met biologische producten en verkoop van Vintage. Dineren bij Tati kan ook!

Tati in Nijmegen is een heerlijk plekje. Ik ben namelijk dol op vintage. En op lekkere taart. Vooral als je daar ook lekkere koffie of een grote pot thee bij krijgt. Voor al die dingen ben je bij Tati helemaal aan het goede adres. Terwijl je zit te smikkelen van je lekkere broodje of zoetigheid kan je er heerlijk rondkijken naar alle mooie oude spullen. Een heleboel van die vintage hebbedingen kan je kopen. En dat is wel zo fijn als je net helemaal verliefd bent geworden op een gek oud vaasje bijvoorbeeld. Ook handig: heb je zelf mooie spullen waar je geen plek meer voor hebt, dan kan je dat laten weten aan Tati. Zij kijken dan of ze de spullen voor je kunnen verkopen.

Tati in Nijmegen. Koffie en Vintage. Leuk koffietentje in Nijmegen met biologische producten en verkoop van Vintage. Dineren bij Tati kan ook!

Het is al weer een poosje geleden dat ik naar Nijmegen ging. Natuurlijk was ik er op gebrand om het meest Ecolicious tentje van heel Nijmgen te vinden. Door de stromende regen fietsten we door de stad naar Tati. Helemaal verkleumd konden we ons verwarmen aan heerlijke koffie met zelfgemaakte taart. De meeste lekkernijen op de kaart worden door de dames van Tati zelf gemaakt. En natuurlijk is een groot deel van de producten biologisch. De moeite van het fietstripje waard dus!

Tati in Nijmegen. Koffie en Vintage. Leuk koffietentje in Nijmegen met biologische producten en verkoop van Vintage. Dineren bij Tati kan ook!

Het goede nieuws is dat Tati binnenkort ook in de avond open gaat. Dan kan je er niet alleen lekker lunchen en koffie drinken maar ook dineren. Tati deed me trouwens een beetje denken aan Latei in Amsterdam waar ik eerder over al over schreef. Ook daar kan je het meubilair gewoon meenemen (wel eerst betalen natuurlijk!). Nu wil ik binnenkort graag nog naar Eetcafe Te Koop in Utrecht. Het schijnt dat je ook daar weer alles kunt kopen wat los en vast zit! Ken jij nog meer van deze heerlijke tentjes waar je kunt smikkelen, rondkijken en kopen? Let me know!!

Print Friendly, PDF & Email


6 thoughts on “Tati in Nijmegen”

  • Tati is geweldig (bij mij om de hoek:)), Credible super! Voor meer drinken/kijken/kopen-concept kun je ook terecht bij ‘Sid & Liv’ in Nijmegen. Verder is Bairro Alto ook een aanrader; de eigenares heeft net een barrista-competitie gewonnen, dus de koffie is goed.

  • Ik ontdek deze blog net, erg leuke en interessante posts met mooie foto’s erbij, krijg gelijk zin om langs te gaan! Ben me zelf sinds kort ook meer gaan verdiepen in duurzaamheid door een keuzevak dat ik gevolgd heb. Naar aanleiding van dit stuk; ik kwam toevallig afgelopen week duurzame thee tegen bij een high tea in Vlaardingen. Ik heb er een stukje over geschreven op mijn eigen blog, “Communitea” heet het.
    Bedankt voor je ecologische tips, ik ga zeker je blog vaker bekijken!:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.