Cadeautje voor mijn Valentijn ♥

Cadeautje voor mijn Valentijn ♥

Binnen twee weken is het zover, dan is het moment weer aangebroken om je liefde in de bloemetjes te zetten. Wij geven je nu alvast enkele tips om een welgemeend home made geschenkje te maken. Zelfgemaakt is sowieso origineel en je kan er je hart en ziel instoppen. Net wat je lief of iemand anders die je dierbaar is nodig heeft.

Schuilt er een kok in je, laat je dan lekker gaan in de keuken en bak heerlijke cookies. Of doe vooral je best om die cookies heerlijk te maken, want het is de attentie die telt. Diep een glazen potje op uit je keukenkast, vul het met die zelfgemaakte koekjes en versier het potje met één van deze leuke kaartjes – gratis te downloaden. Made with love!

Zijn die kookkunsten toch niet echt aan jou besteed? Dan kan je toch indruk maken door het bordje van je geliefde te versieren met zelfgemaakte eetbare verf. Hier vind je een hartelijk receptje maar volgens ons moet het ook prima lukken met het sap van rode vruchten of rode bietjes. Liefde gaat door de maag, toch?

Op de dag van de liefde kan je het vuur al eens aanwakkeren. Vul een luciferdoosje met zelfgemaakte kaarsjes in de vorm van een lucifer. Verwarm rode bijenwas met je handen, kneed er een tipje van en bedek het witte kaarsje ermee. Voilà, een luciferkaarsje. Om het geheel af te maken, kan je het luciferdoosje beschilderen met krijtverf en er dus met krijt een gepersonaliseerde boodschap op schrijven.

Hou je wel van kaarsjes maar ben je meer into kaarsenhoudertjes? Gebruik dan een glazen potje als basis en versier het naar hartelust.

Wat er ook van zij, je lief zit in je hart. Wil je dat je lieveling jouw hart met zich meedraagt, naai het dan op je hartediefjes trui.

Wie weet heb je wel een ander cadeautje in petto…Goed voor een ondeugende waardebon. Dit Happy Valentines Day-kaartje is je partner in crime!

Geniet ervan en geniet vooral van elkaar. En dat kan elke dag, niet alleen op Valentijn…

 

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Cadeautje voor mijn Valentijn ♥”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.