Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Waag jouw Big Jump!

Waag jouw Big Jump!

Zin in een verfrissende duik in natuurlijk rivierwater? Laat dan weten dat je frisse, propere rivieren wil en maak een grote sprong in het water!

Deze zondag springen we om 15 uur stipt massaal het water in voor die zuivere rivieren, vol met leven. Jij kan meedoen, samen met duizenden andere Europeanen die op precies hetzelfde tijdstip in actie springen. Rivieren, waterlopen en meren zijn geschikt voor jouw Big Jump!

De actie Big Jump wil de Europese kaderrichtlijn water meer bekendheid geven. Die richtlijn streeft naar een goede ecologische toestand van alle Europese waterlopen tegen 2015.

En voor deze ambitieuze doelstelling hebben ze de sprongetjes van zoveel mogelijk mensen nodig. Dus laat je steun blijken en maak die grote sprong!

Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Trek de natuur in tijdens de Week van het Bos!

Trek de natuur in tijdens de Week van het Bos!

Op 14 oktober vragen de politici om onze stem, maar voel je vrij om daarna volmondig voor de natuur te kiezen! Kwestie van een beetje tot rust te komen na al dat verkiezingsnieuws. Fietsers, ruiters, kinderen, personen met een beperkte mobiliteit, vogelaars (nee hoor, dit […]

Print Friendly, PDF & Email
Binnen 7 dagen 40 dagen zonder vlees?

Binnen 7 dagen 40 dagen zonder vlees?

  Dagen Zonder Vlees is een campagne van de 23-jarige Alexia Leysen. De studente Theaterregie aan de Toneelacademie Maastricht lanceerde in 2011 een oproep via Facebook om samen met haar vegetarisch te vasten. Duizenden Vlamingen gingen toen de uitdaging aan en dit jaar zet ze alles op alles […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *