Welkom Provamel!

Welkom Provamel!

Het is zover, we mogen weer een nieuwe partner aankondigen! En dit keer is het Provamel die wij met open armen ontvangen als vierde partner.

Provamel heet je trouwens welkom in de plantaardige wereld. Dit pioniersbedrijf begon als een droom. Ze streefden naar een betere wereld zonder voedselproblemen en naar een gezondere manier van leven voor iedereen. De sojaboon heeft hen daarbij geholpen, want stap voor stap vertalen ze hun droom in smakelijke, gezonde sojaproducten. En dit door op een rechtvaardige manier met andere mensen om te gaan en door natuurlijke bronnen te benutten in hun duurzaam en veilig productieproces.

Met trots biedt Provamel bewuste consumenten natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan. Ze streven ernaar de beste plantaardige en biologische voedingsproducten te produceren uit biologische landbouw.

Probeer eens één van de vele Provamel producten (die bovendien lactosevrij, koemelkeiwitvrij en glutenvrij zijn) en oordeel zelf!

Je kan kiezen voor een lekker drankje (op basis van soja, rijst, amandel of haver), voor een smakelijk zoetigheidje als dessert, voor een evenwaardige soja variant op yoghurt, voor een plantaardig alternatief voor room (Cuisine genaamd) of voor één van de heerlijke tofuproducten (die een gevarieerd alternatief bieden voor vleesproducten). Op zoek naar een leuk receptje? Surf zeker eens naar www.provamel.com

Provamel schenkt elke drie maanden een leuk geschenkpakket aan I Love Eco-fans op Facebook die zich ook Fan maken van Provamel. Wil je weten wat er deze maand te rapen valt? Check het hier op onze webgids!

Love your future met Provamel! Welkom!

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.