Welkom Weleda!

Welkom Weleda!

Onze vijfde partner is er eentje om u tegen te zeggen! De onderneming is in 1921 begonnen als een farmaceutisch laboratorium met een eigen kruidentuin en is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijde producent van antroposofische geneesmiddelen en puur natuurlijke verzorgingsproducten. Ja, we hebben het hier over Weleda. Welkom bij I ♥ Eco!

Maak kennis met een wereld waarin welzijn en welbevinden voorop staan. Achter elke Weleda-product schuilt er een uniek verhaal. Planten en dieren geven het een heilzame werking en telers verzorgen de gewassen met liefde.

Een Weleda-product past binnen een natuurlijke levensstijl met gezonde voeding, weldadige verzorging, beweging, rustgevende ontspanning en harmonieuze ontwikkeling. En voor de weldadige verzorging kunnen jullie ecolovers natuurlijk op Weleda rekenen!

Weleda België en Weleda Nederland zijn trouwens sinds 2008 een klimaatneutrale onderneming. Nadat ze zelf gedurende een aantal jaren actief hun CO2-uitstoot hebben verminderd, compenseren ze nu hun resterende CO2-uitstoot door aankoop van emissierechten. Bovendien zijn ze stap voor stap op weg om hun producten klimaatneutraal te maken.

Ben je al overtuigd van het weldadige assortiment van Weleda? Laat dit dan weten door je fan te maken op de Facebook-pagina van Weleda!

Wil je meer weten over hun assortiment of wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en interessante voordelen? Schrijf je dan als de bliksem in op hun tweemaandelijkse nieuwsbrief!


Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.