Win een duoticket voor Technopolis via Bebat

Win een duoticket voor Technopolis via Bebat

Vraag je je af hoe Technopolis eruit ziet? Ben je een vaste bezoeker van de wetenschappelijke “stad”? Of heb je een kleine aanmoediging nodig? Die geven wij je maar al te graag! Want via Bebat mogen we 10 duotickets weggeven.

I love eco blog, Bebat, Technopolis, vrijkaarten

Wat mag je verwachten van Technopolis?

Technopolis is een doe-centrum voor wetenschap en technologie, in Mechelen. Je mag er zelf experimenteren en je leert er op een interactieve manier bij over wetenschap en technologie vanuit het motto: Ik hoor en ik vergeet, ik zie en ik onthoud, ik doe en ik begrijp. Technopolis engageert zich ook in verschillende projecten ter bewustmaking van het milieu, zoals de interactieve opstelling ‘Hoe ecologisch kan jij ontwerpen?’ Niet alleen volwassenen komen aan hun trekken, ook kinderen genieten hier van een leuk dagje uit. Een tip voor tijdens de zomervakantie?

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 10 duotickets voor Technopolis, via Bebat?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 20 juni. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 21 juni onze nieuwe winactie via de app.

Meer info over Bebat vind je hier

Beeld via Facebook pagina van Technopolis

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Win een duoticket voor Technopolis via Bebat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.