Win een duurzame iPhone case van TWO-O!

Win een duurzame iPhone case van TWO-O!

Eerlijk gezegd, dit wil ik ook wel! Maar jullie hebben meer geluk want we mogen vier van die iPhone cases uit bamboe of sapeli weggeven!

i love eco blog, Two-O, iphone hoes, duurzaam, bamboe iphone hoes,

One, TWO-O?

De jongens van TWO-O maken originele en duurzame accessoires zoals deze iPhone cases. De nieuwste designs zijn verkrijgbaar in Violet, Mint en Rainbow. Als jij één van de vier gelukkige winnaars bent, mag je gewoonweg kiezen welk design je wil.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 4 iPhone cases van TWO-O?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 28 maart. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 29 maart onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.