Win een Enviro Battery dankzij Bebat!

Win een Enviro Battery dankzij Bebat!

Bebat motiveert jullie om gebruikte batterijen binnen te brengen. De binnengebrachte batterijen worden met liefde gerecycleerd. Maar wat Bebat nog leuker zou vinden, is dat we gebruik maken van natuurlijke energiebronnen. En daarom schenken ze 10 exemplaren van een Enviro Battery weg!I love eco blog, win, enviro battery, bebat, green science

Wat is zo’n Enviro Battery?

De Enviro Battery is een doos vol interessante experimenten. Laat een lampje branden met natuurlijke energiebronnen. Laat een klok lopen of maak een geluidje. Dat alles gewoon met energie rechtstreeks uit de natuur. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor de groten onder ons zit er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij…

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 10 Enviro Batteries?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 13 december. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 4 januari onze nieuwe winactie via de app.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win een Enviro Battery dankzij Bebat!”

  • Dag Wendy en Steffi,

    Alles goed?
    Ik was hier juist mijn lege batterijen aan het sorteren in een bebat zakje toen ik deze hier zag verschijnen.
    Dat ziet er een leuk speeltje uit om eens zot mee te doen, ga vlug eens deelnemen aan jullie wedstrijdje…

    Grtz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.