Win een gezellige hoofdband van Granny’s Finest!

Win een gezellige hoofdband van Granny’s Finest!
De creativiteit van jonge ontwerpers en het vakmanschap van grannies leidt tot een warm resultaat. Ziehier gebreide hoofdbanden uit zuiver scheerwol. Wij mogen 4 van deze warmhouders weggeven. Jullie mogen zelf het kleurtje kiezen!I love eco blog, Granny's Finest, hoofdband, natuurlijke garens, breien, oma's,

Welk concept zit er achter die mooie hoofdbanden?

Granny’s Finest voorkomt eenzaamheid door senioren handwerk te laten doen onder begeleiding van jonge ontwerpers. Jong leert van oud en omgekeerd en eenzame oudjes kunnen genieten van gezelschap. Mooi toch. De hoofdbanden worden met de hand gemaakt uit natuurlijke garens. Met de opbrengst worden de sociale doelstellingen van de stichting gerealiseerd.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 4 hoofdbanden van Granny’s Finest?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 14 maart. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 15 maart onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.