Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!

Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!

Februari telt misschien minder dagen, maar gelukkig wél vier weken. De eerste twee weken vielen er waardebonnen van Trashilicious te winnen en dat betekent dus nóg twee weken te gaan mét een nieuwe winactie!

iloveecoblog_win_mudjeans_febr13_Blog

Mud Jeans geeft de komende twee vrijdagen twee jeansbroeken weg, naar het concept van Lease a Jeans, maar dan lichtjes aangepast voor onze ecolovers!

Het Lease a Jeans-concept maakt duurzame mode voor iedereen betaalbaar. De jeans die je voor een laag bedrag per maand kan leasen, is gemaakt van biologisch en gerecycleerd katoen en wordt 100% verantwoord geproduceerd. Wanneer de jeans teruggestuurd wordt naar Mud Jeans, maakt de fabrikant er weer een nieuwe jeans van!

Hoe werkt Lease a Jeans?

Kies de jeans die bij jou past, kies een kleur en jouw maat, betaal een instapbedrag van 20 euro en lease je jeans voor 5 euro per maand gedurende één jaar. Na dat jaar kan je ervoor kiezen om de jeans te blijven dragen, om de jeans om te ruilen of gewoon om de jeans terug te sturen naar Mud Jeans.

Vier Lease Jeansbroeken te winnen voor onze ecolovers!

Maar een winactie zou een winactie niet zijn, als jullie deze jeans zouden leasen. Daarom zijn de Lease-jeansen die jullie kunnen winnen volledig gratis! En wanneer de jeans versleten is, kan je hem terugsturen naar Mud Jeans in ruil voor een kortingsbon van 20 euro op een volgende aankoop. Als dat geen goeie deal is!

Hoe maak je kans op één van die vier Lease Jeansbroeken van Mud Jeans? 

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt vanaf vandaag t.e.m. 22 februari. Wees er snel bij en vertel het voort!

 

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.