Win een heerlijk douchepakket van Weleda!

Win een heerlijk douchepakket van Weleda!

Als het de komende twee weken te warm wordt, om welke reden ook, dan kan je rekenen op het verfrissende douchepakket van Weleda! Want zij geven elke week 5 pakketjes weg. Maak je maar snel warm voor dit pakket, dan kunnen wij je opfrissen!Weleda, I love eco blog, Douche, bodylotion, fris

Wat voor fris zit er in het heerlijke douchepakket van Weleda?

Je krijgt de Citrus Verfrissingsdouche, om de huid in alle zachtheid te reinigen dankzij de zeepvrije formule. De rijke crèmetextuur op basis van bio sesamolie beschermt de huid bovendien tegen uitdroging. Na het opkikkertje in de douche is het tijd voor een afwerkende lotion in de vorm van de Citrus Hydraterende Bodylotion. Voor een gehydrateerde, frisse huid dankzij ingrediënten als aloë vera, kokosolie en sesamolie. Ook perfect te gebruiken als after sun!

Met dit verfrissende duo met de geur van zongerijpte citroenen begint je dag extra vrolijk!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze douchepakketten van Weleda?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 14 juni. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 15 juni onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “Win een heerlijk douchepakket van Weleda!”

  • Facebook is niet eco! Facebook is een conservatieve, beursgenoteerde multi national die geen enkele van de waarden die wij hoog houden respecteert. Dus wedstrijden enkel via facebook is niet rechtvaardig tegenover de mensen die houden van bio-eco en weigeren op facebook te gaan.

    • wat zouden Microsoft of Apple dan zijn? (niettegenstaande ik ook niet op Facebook zit, maar om andere redenen)
      Ik kan ook maar hopen dat je nog over vast internet beschikt, gezien WIFI er in slaagt tuinvers te vermorzelen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.