Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win: een Heerlijk Puur Kookboek!

Win: een Heerlijk Puur Kookboek!

To bio or not to bio? Dat is de vraag die velen van ons wakker houdt. Biologische voeding, waarom zouden we ervoor gaan? Is het niet te duur? Is het lekkerder? Is het effectief gezonder? Is het echt beter voor het milieu?

Bioforum Vlaanderen vindt alvast dat biologische voeding de moeite waard is. Met hun kookboek Heerlijk Puur willen ze de vooroordelen rond bio van de baan vegen. Het boek wil het ultieme kook- en handboek zijn over biologisch koken.

Gedaan met de wolligheid zegt Bioforum, getuige de lekkere, frisse gerechten. Het boek maakt klaar en duidelijk de vergelijking met niet-biologisch eten en legt helder uit waar die pure, volle smaak van biologisch geteelde groenten vandaan komt. Bio hoeft ook niet per se duurder te zijn.

Met Heerlijk Puur leer je hoe je gemakkelijk aan de slag kan gaan met biologische ingrediënten! I ♥ Eco heeft alvast een super gerechtje uitgekozen waar jullie je groene vingers op los kunnen laten: Slaatje met peer, appel en blauwe kaas!

Heb je de smaak te pakken en wil je meer van zo’n bio recepten proeven? Dan heeft I ♥ Eco goed nieuws voor jou! Voor de snelle I ♥ Eco-nieuwsbrief-inschrijver hebben wij een exemplaar klaar liggen!

Wil je op de hoogte blijven van onze eco nieuwtjes, de leukste eco producten en eco inspiratie op onze blog? Schrijf je dan nu in op de I love eco nieuwsbrief (via onze webgids) en win het heerlijke Puur Natuur Kookboek!

Eco lovers, wees er snel bij! Deze actie loopt tot 31 juli…

Dankzij Bioforum Vlaanderen: www.biomijnnatuur.be

Uitgegeven door en te koop via www.borgerhoff-lamberigts.be

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “Win: een Heerlijk Puur Kookboek!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.