Win een jeans uit biologisch katoen van Kuyichi!

Win een jeans uit biologisch katoen van Kuyichi!

Als je Kuyichi nog niet kent, bij deze een introductie. En wat voor één! Wij hebben 10 jeansbroeken die we de komende 2 weken mogen verdelen onder jullie!I love eco blog, Kuychi, win, biologische jeans

Wat hangt er binnenkort misschien rond je billen?

Kuyichi maakt o.a. jeansbroeken uit biologisch katoen. Ze gebruiken gerecycleerd katoen, gerecycleerde PET-flessen en alternatieve materialen zoals hennep en tencel voor hun modelijn. Ze staan volledig achter hun idealen (check ook hun andere projecten) en hopen dat andere modemerken op een dag ook de duurzame toer op gaan. Jullie hopen waarschijnlijk alvast op een broekje…

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 10 jeansbroeken van Kuyichi?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 11 april. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 26 april onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.