Win een lentefris T-shirtje van Wunderwerk!

Win een lentefris T-shirtje van Wunderwerk!

De lente in met een schoon T-shirtje, da’s altijd fijn! Nog fijner is het wanneer je een prachtexemplaar toegestuurd krijgt, gewoon omdat we via Charlie + Mary vier designs van Wunderwerk mogen weggeven!I love eco blog, Charlie + Mary, Wunderwerk, Shirt, eco kleding, biologisch katoen,

Wat hangt er binnenkort misschien in jouw kleerkast te pronken?

De T-shirts van Wunderwerk zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Ze worden in Portugal of Griekenland geproduceerd en in Duitsland geprint. Van Europese makelij dus! Voor een combinatie van modern design, kwaliteit en innovatieve printtechnieken moet je dus bij Wunderwerk zijn.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 4 wonderlijke T-shirts van Wunderwerk?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 23 mei. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 24 mei onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.