Win een ontbijtpakket van Provamel!

Win een ontbijtpakket van Provamel!

Iloveecoblog_WIN-mrt13_Provamel_1Onze winacties zijn een succes dus we blijven elke vrijdag cadeautjes weggeven! Niet erg zeker? De volgende twee weken is Provamel onze wilde weldoener met dienst en zij hebben elke week 5 ontbijtpakketten klaarstaan voor jullie.

Wat kan je dankzij Provamel ’s ochtends op tafel zetten?

Je krijgt 2 brikken Breakfast Natuur en 2 brikken Breakfast Vanille. Deze 100% biologische, plantaardige yoghurt variaties zijn de ideale match voor je ontbijtgranen of vers fruit. Breakfast heeft een romige, frisse smaak, is lactose- en glutenvrij en bevat geen dierlijke vetten. Lekker puur. De twee leuke ontbijtkommetjes die je erbij krijgt, maken het ochtendritueel helemaal af. Goeie morgen!

Hoe maak je kans op één van deze ontbijtpakketten van Provamel? 

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 8 maart. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 9 maart onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win een ontbijtpakket van Provamel!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.