Win een paar fair trade oorhangertjes van Meer dan Mooi!

Win een paar fair trade oorhangertjes van Meer dan Mooi!

De zomervakantie komt stilletjesaan dichterbij… Dat betekent dat we dit seizoen afsluiten met het weggeven van deze prachtige fair trade oorhangertjes van Meer dan Mooi! Elke vrijdag mogen we drie ecolovers gelukkig maken met één prachtig paartje!

Win, Facebook, I love eco blog, Meer dan mooi, rozenblaadjes, oorbellen, rozen oorbellen

Wat mag jij binnenkort misschien aan je oortje hangen?

Elke vrijdag geven we zowel de bordeaux, de rode als de roze oorhangertjes cadeau. Deze sierraden worden fair trade gemaakt in Thailand van echte bloemen, ginds een specialiteit. Rozen, orchideeën of andere bloemen worden gevriesdroogd en behandeld met hars. Zo behoudt de bloem haar kleur. Voor ieder bloemblaadje wordt trouwens naar een tweelingzusje gezocht, mooi toch. De natuurlijke schoonheid van een bloempje aan je oor, perfect om de zomer gezwind in te zetten!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze oorhangertjes van Meer dan Mooi?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 28 juni. Wees er snel bij en vertel het voort! Tijdens de zomermaanden zijn er geen winacties. Vanaf september beginnen we er weer aan! Fijne zomer!

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Win een paar fair trade oorhangertjes van Meer dan Mooi!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.