Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een paar lentefrisse Nomadics sandalen!

Win een paar lentefrisse Nomadics sandalen!

De lente heeft zich de afgelopen dagen van z’n beste kant laten zien! En met de zomer in aantocht (we blijven positief) zorgen wij ervoor dat jij je voetjes ook van hun beste kant kan laten zien!

Want in de maand juni verloten we elke vrijdag 1 paar van deze onverwoestbare, handgemaakte Romano Sandalen van Nomadics. De Nomadic State of Mind gaat over inzet voor mensen, voor de planeet en voor welvarendheid. En met deze duurzame zomerschoentjes heb je dus niet alleen een verantwoord duo in handen maar ook een comfortabel koppel aan je voetjes.

Het schoeisel wordt in Nicaragua geproduceerd waardoor lokale werkgelegenheid wordt ondersteund. Fair trade sandalen die kleurvast en wasmachine proof zijn!

Hoe maak je kans op deze gladiator-sandalen mét gekleurde veters naar keuze? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 30 juni. Wees er snel bij en vertel het voort!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


8 thoughts on “Win een paar lentefrisse Nomadics sandalen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *