Win een pakket vol nieuwe Drinks van Provamel

Win een pakket vol nieuwe Drinks van Provamel
Wist je dat Provamel al 30 jaar bestaat? Ooit stond Provamel synoniem voor soja, maar dat is al lang niet meer het geval. Provamel staat ondertussen garant voor een uitgebreid gamma aan plantaardige drinks. Wat dacht je van de Rijst-Amandel, Ongezoete Amandel, Spelt en Rijst-Kokosnoot? Vier nieuwe smaken die voor elk wat lekkers én gezond bieden!I love eco blog, Provamel, win, Facebook, sojadrink, soja
Heb jij zin om de 4 smaakinnovaties van Provamel te proeven? 
Dan heb je geluk! Want wij mogen 2 x 5 pakketten boordevol nieuwe Drinks weggeven. De komende twee weken maken er elke week 5 plantaardige lovers kans op dit pakket:

– 2 brikken Rijst-Amandel Drink
– 1 brik Amandel Drink Ongezoet
– 1 brik Spelt Drink
– 3 brikjes Rijst-Kokosnoot Drink

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze nieuwe, smaakvolle pakketten van Provamel?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 31 mei. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 1 juni onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win een pakket vol nieuwe Drinks van Provamel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.