Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een plantastische fles Ecover afwasmiddel!

Win een plantastische fles Ecover afwasmiddel!

Morgen breekt er een nieuwe maand aan en onze trouwe ecolovers weten ondertussen al wat dat betekent. Een nieuwe winactie! En in de maand december is onze kwaliteitspartner Ecover de wilde weldoener van dienst.

Elke decemberse vrijdag mag je terug op de tippen van je teentjes lopen of op het puntje van je bureaustoel gaan zitten, want dan geven we telkens 10 limited edition flessen van Ecover weg! Limited edition hoor ik je vragen. Ja, limited edition! Want de flessen, die trouwens niet ongevuld je richting uitkomen, zijn niet alleen uniek door hun verpakking van suikerriet. Ze zijn bovendien vormgegeven door twee ontwerpers van De Invasie: Studio Boon en Veerle De Ridder.

Zoals gezegd wordt de duurzame fles gevuld en dit met het Ecover afwasmiddel Citroen en Aloë Vera. De krachtige ontvetter op basis van plantaardige en minerale ingrediënten is volledig en snel biologisch afbreekbaar.

Hoe maak je kans op zo’n gevulde fles van het limited edition label van Ecover? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit duurzame afwasmiddel!
Deze actie loopt van 1 tot 31 december. Wees er snel bij en vertel het voort!

via www.ecover.be

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


4 thoughts on “Win een plantastische fles Ecover afwasmiddel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *