Win een prachtige doek van Hammam 34!

Win een prachtige doek van Hammam 34!

De zomer is in aantocht. Dat betekent dat we binnenkort weer uitstapjes naar de zee of naar een meer kunnen maken. Als je echt niet kan wachten om je zak te maken, laat dan nog even plaats voor een strandhanddoek, want wie weet win jij de komende twee weken wel een prachtexemplaar van Hammam 34!I love eco blog, Hammam34, hammam doek

Wat mag je binnenkort misschien in je strandtas steken? 

De Hammam 34 doeken zijn met de hand geweefd door een kleine gemeenschap van ambachtslui in Turkije, vlakbij de kuststad Denizli. Er wordt gebruik gemaakt van technieken die eeuwen oud zijn. In combinatie met een modern design, frisse kleuren en 100% biologisch katoen krijg je de prachtige doeken die evenveel water absorberen als badhanddoeken. Ook handig en compact om mee te nemen.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 4 towels van Hammam 34?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 9 mei. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 10 mei onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.