Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Win een proefpakket van Koffie Kàn!

Hoort een zalig kopje koffie bij jouw dagelijkse ochtendritueel? Dan kan je binnenkort misschien een kopje Koffie Kàn op tafel zetten! Want onze partner Koffie Kàn laat de komende twee weken 10 gelukkigen proeven van hun koffie, in de vorm van 5 proefpakketjes per week.I-love-eco-blog_WIN_koffie-kan_ma13_B

Welke koffie kan je binnenkort slurpen aan de ontbijttafel of met je vieruurtje?

Het proefpakketje bestaat uit twee pakjes koffie van 250 gram: 1 pakje Santos Mild en 1 pakje Pachamama Bio. Je krijgt er bovendien een sluitklem bij om je koffie lekker vers te houden én een receptenboekje ter inspiratie voor de heerlijkste koffievariaties.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze proefpakketjes van Koffie Kàn?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 5 april. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 6 april onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win een proefpakket van Koffie Kàn!”

  • Ik heb mijn pakket vandaag ontvangen, geen koffieklem of receptenboekje, maar wel 2x kop/schotel en 4 zakken koffie ipv de 2 die ik had verwacht, dus eigenlijk is dat veel beter. 😀
    Ik ben nu van de Santos aan het genieten. Erg lekkere koffie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.