Win een tijdloos sjaaltje van Miss Green via onze splinternieuwe Facebook-app!

Win een tijdloos sjaaltje van Miss Green via onze splinternieuwe Facebook-app!

Ook in het nieuwe jaar lopen onze winacties op vrijdag verder, maar dan wel in een nieuw jasje! Want 2 jaar I ♥ Eco verdient natuurlijk ook een kadootje. En wat is er, in de lijn van onze nieuwe blog, beter dan een spiksplinternieuwe Facebook-app?

I-love-eco-blog_winactie_miss-green

Winnen is altijd leuk, maar met onze nieuwe app wordt het alleen maar leuker! Want vanaf nu verlopen onze wekelijkse Facebook-winacties op vrijdag via een app die je op onze Facebookpagina kan terugvinden.

We geven vandaag het startschot en schenken in januari elke week 2 sjaaltjes van Miss Green aan onze Facebookfans. De gestreepte sjaal is een tijdloze klassieker die dankzij de zachte stof luchtig over je schouders valt. Hebben? Hebben!

Miss Green is een groen label van tijdloze basisitems voor drukbezette vrouwen. Er mooi uitzien, begint met een goede én groene basis!

Hoe maak je kans op dit luchtige sjaaltje van Miss Green? 

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app.

Om iedereen vandaag de kans te gunnen op het leuke sjaaltje, maken we de winnaars voor deze week uitzonderlijk op zondagavond bekend. Veel succes!

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebookfans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt vanaf vandaag t.e.m. 25 januari. Wees er snel bij en vertel het voort!

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win een tijdloos sjaaltje van Miss Green via onze splinternieuwe Facebook-app!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.