Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een verwarmend drankpakket van Provamel!

Win een verwarmend drankpakket van Provamel!

We starten het nieuwe jaar hartverwarmend! Want onze winacties zijn terug van de partij en deze keer schenkt Provamel jullie enkele verwarmende drankpakketten!

win, I love eco blog, Provamel, drankpakket

 

Wat zit er in zo’n warm drankpakketje?

Elke week worden er drie pakketten uitgedeeld. De gelukkige krijgt 1L Hazelnoot Drink, 1L Amandel Drink, 1L Spelt Drink en 1L Soja Choco Drink toegestuurd. Heb je er al zin in? Een eco drinkbeker krijg je er trouwens gratis en voor niets bij!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 6 drankpakketten van Provamel?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 17 januari. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 18 januari onze nieuwe winactie via de app.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *