Win een vrolijke slinger van GOEDvandoen!

Win een vrolijke slinger van GOEDvandoen!

Wij maken graag van elke dag een feest! En jullie hopelijk ook, want elke dag verdient het om in de bloemetjes gezet te worden. Met toeters, bellen, confetti, slingers,… Noem maar op! GOEDvandoen helpt jullie alvast een handje door vier confetti slingers weg te geven!

Met de lente voor de deur, communiefeesten en andere feestelijkheden in aantocht zullen ze zeker goed van pas komen.

Iloveecoblog_WIN_mrt_goedvandoen_b1

“Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen” – Gerard Reve

De Nederlandse ontwerpster ENGEL ontwierp deze allervrolijkste en -duurzaamste slingers uit verschillende stofrestjes. Elegante cirkeltjes in verschillende formaten, kleurtjes en patronen zorgen voor een unieke slinger van ruim 5 meter lang. Al het knippen en naaien gebeurt trouwens bij een reïntegratie werkplek in Amsterdam. Een sociaal verantwoord geval dat langs alle kanten straalt!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van deze vier vrolijke slingers van GOEDvandoen? 

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 22 maart. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 23 maart onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.