Win een waterfilterkan van Brita!

Win een waterfilterkan van Brita!

Hoera, de zomervakantie is gedaan! Euhm…dat betekent dat we terug van start gaan met onze begeerde winacties!i love eco blog, Brita, gefilterd water, waterfilterkan, navelia, kraantjeswater, win

 

We trekken het nieuwe seizoen van I ♥ Eco op gang met een leuke actie van onze kersverse partner BRITA. Vrijdag is D-Day want dan vallen drie ecolovers in de prijzen!

Welke BRITA-kan staat er binnenkort misschien te pronken in jouw keuken? 

De Navelia-kan van BRITA heeft een uniek ontwerp dat zich in 2008 winnaar van de Japanse Good Design Award mocht noemen en in 2009 winnaar van de Red Dot Design Award. De kan komt in trendy kleurtjes en jij mag zelf kiezen welk kleurtje je in huis haalt. Ga voor de roze Kiss, de blauwe Cruiser, de groene Adventure of de oranje Sunrise. Ze zorgen voor een vrolijke dosis kleur maar vooral voor zacht en lekker water. Want smaak- en geurverstorende stoffen zoals kalk en chloor worden gefilterd. Je huishoudtoestellen blijven met het gefilterde water trouwens langer leven!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 6 Navelia-kannen van BRITA?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 13 september. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 14 september onze nieuwe winactie via de app.

 

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.