Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win het vernieuwde waspoeder van Ecover!

Win het vernieuwde waspoeder van Ecover!

Zoals jullie wel weten, is Ecover onze eerste kwaliteitspartner. Met zijn ecologische schoonmaakproducten zorgt Ecover voor een ecofris en gezond huis.

Dankzij dit partnerschap hadden we jullie verschillende winacties en campagnes beloofd. Met de eerste actie waarmee Ecover van start ging, kunnen jullie nog steeds gedurende 1 jaar gratis allesreiniger winnen! Voor een ecofris en proper huis! Wat je daarvoor moet doen, kan je hier lezen.

Nu is het tijd voor de tweede Ecover winactie. Ecover kondigt met trots twee vernieuwde waspoeders aan: Ecover Universal (voor witte en kleurvaste was) en Ecover Color (voor, ah ja, gekleurde was).

Wat is er zo nieuw aan deze poeders? De poeders werken nog krachtiger en geconcentreerder op 30° dan voordien. Dit betekent dat je de temperatuur van je wasmachine met een gerust hart kan verlagen tot 30°! Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Om je een concreet idee te geven:

Bij een temperatuurverlaging van 60° naar 30° stoot je 37% minder CO2 uit en verbruik je 52% minder water!

Bovendien kan je met een doos van 1,2 kilo je wasmachine 16 keer opzetten in plaats van 14 keer!

Wil je dit zelf eens testen? Word dan fan van I ♥ Eco!

Hoe doe je dat? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Vanaf nu schenkt Ecover elke week 5 dozen Ecover Universal (1,2 kg) weg aan onze trouwste Facebook-fans gedurende de komende 5 weken!

Zet je volle wasmand alvast klaar om het zelf te ervaren! De mijne puilt al uit en het resultaat van een wasbeurt met Ecover Universal lees je in de volgende blogpost!

Deze actie loopt van 1 tot 30 september. Wees er snel bij en vertel het voort!

via www.ecover.be

Print Friendly, PDF & Email


3 thoughts on “Win het vernieuwde waspoeder van Ecover!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.