Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win (weer) een proefpakket van Koffie Kàn!

Win (weer) een proefpakket van Koffie Kàn!

Koffie Kàn doet het weer! Want ook in oktober schenkt onze partner elke week 5 proefpakketten aan onze Facebookfans. Jij mag zelf kiezen welke twee mélanges je wenst te proeven.

Hoe zal dit in z’n werk gaan? Heel simpel: de winnaars krijgen een kortingscode via mail toegestuurd (onze Nederlandse fans krijgen een andere code dan onze Belgische) en hiermee kunnen jullie dan 2 pakjes koffie van 250 gram naar keuze bestellen in de webshop van Koffie Kàn.

Koffie Kàn is een Belgische koffiebranderij die nog voor het ambacht van koffiebranden kiest. Het familie- en dorpsleven is belangrijk voor hen maar ook een vaste relatie met de kleine koffieplanters in Centraal en Zuid-Amerika, Kenia en Tanzania. Kannetje koffie voor iemand?

Hoe maak je kans op dit proefpakket van Koffie Kàn? Heel simpel: Like I ♥ Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 31 oktober. Wees er snel bij en vertel het voort!

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


2 thoughts on “Win (weer) een proefpakket van Koffie Kàn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *