Win zwangerschapsolie van Weleda!

Win zwangerschapsolie van Weleda!
Ben je zwanger? Alvast een dikke proficiat! Misschien heb je wel last van huidstriemen op je buik, bovenbenen, billen of borsten? Maar liefst driekwart van de zwangere vrouwen krijgt zo’n striemen. Met de Zwangerschapsolie van Weleda help je deze striemen te voorkomen. Wil jij graag een 100% natuurlijk product smeren tijdens je zwangerschap? Waag dan je kans want we geven elke vrijdag 5 van zo’n flesjes weg!win, weleda, zwanger, zwangerschapsolie
Een natuurlijk product voor tijdens de zwangerschap?

De Zwangerschapsolie van Weleda houdt je huid soepel. Een soepele huid is meer flexibel en rekt gemakkelijk mee. Zo kan je striemen voorkomen. Na 4 maanden neemt de gladheid van de huid met 77 % toe, de huidelasticiteit met 17 %. Na 6 maanden kunnen striemen met 33 %  verminderd worden. En dat dankzij de natuurlijke ingrediënten: zoete amandelolie, tarwekiemolie, biologische jojoba-olie en Arnica-extract. De pure etherische oliën van lavendel, wilde roos en sinaasappelbloesem zorgen voor een subtiele, rustige geur.

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van de 10 flesjes Zwangerschapsolie van Weleda?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 25 oktober. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 26 oktober onze nieuwe winactie via de app.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.