Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Wind Knitting Factory

Wind Knitting Factory

 

 

Hou je van unieke, handgemaakte sjaaltjes en sokken maar hang je liever in je luie zetel of heb je twee linkerhanden? Dan is deze Wind Knitting Factory van Merel Karhof echt iets voor jou!

Dit originele apparaat breit voor jou in no time een hele collectie sjaaltjes en sokken naar jouw persoonlijke smaak! Leuk toch, zo’n fabriekje waar de wind je enige, natuurlijke en faire werkkracht is!

Merel Karhof zet de Wind Knitting Factory op haar balkon of op haar vensterbank en laat de kracht van de wind zijn werk doen. De sjaaltjes worden van buiten het huis naar binnen gebreid. Het breiwerk wordt regelmatig “geoogst” tot individueel verpakte sjaaltjes. Aan elk sjaaltje hangt bovendien een label waarop staat op welke datum het gemaakt is en hoeveel tijd de creatie ervan in beslag genomen heeft.

De sjaaltjes en sokken die zij samen met de wind produceert, kan je bestellen via mail (te vinden op haar website). Let er wel op dat elke oogst anders en uniek is!

Wij willen breien! Momenteel is de Wind Knitting Factory een prototype, maar wij hopen dat dit fantastische idee snél op de markt komt!

via www.merelkarhof.nl

Merel Karhof is een Nederlandse design studio die in Londen gebaseerd is. Haar werk wordt binnenin de publieke ruimte gedefinieerd, door elementen te gebruiken die mensen delen, zoals de wind.

Print Friendly, PDF & Email


1 thought on “Wind Knitting Factory”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.