Getest: yogakleding van Urban Godess

Getest: yogakleding van Urban Godess

Yogakleding of sportkleding in het algemeen is een onderdeel van mijn kleerkast dat nog niet helemaal eco is. Ik laat me immers nog te vaak verleiden door echte sportkleding van echte merken die ervoor gemaakt zijn zweet te absorberen of je te ondersteunen tijdens het sporten. Ik was dan ook blij toen ik een mailtje kreeg van Shanna van yogakledingonline.nl voor een samenwerking.

Yogakleding
Mijn yogakleding getest, met een plank natuurlijk.

Urban Godess

Ik kreeg van hen een yogabroek en top van Urban Godess. Da’s een merk dat vijf jaar geleden in Amsterdam werd opgericht door Marlene Smits. Zij gaat er prat op enkel GOTS-gecerfiticeerde stoffen te gebruiken. Dat label staat garant voor biokatoen en faire productie. Ik schreef over eco kleding trouwens vorig jaar dit artikel.

Legging

De broek en top die ik combineerde, geeft me gelukkig niet enkel een goed geweten tijdens het sporten, maar heeft nog wat andere voordelen. Zo vind ik het helemaal top dat mijn broek lekker lang is. Ik volg elke week een les yoga-pilates: lekker veel met de beentjes in de lucht. Niets zo vervelend als een broek die dan de hele tijd naar beneden zakt of te kort is. De legging is ook heerlijk hoog boven aan de buik. Ik heb van mijn twee zwangerschappen een buikje overgehouden; deze broek komt tot boven mijn buikje en geeft lekker veel steun. Je vindt de leggings in allerlei printjes; benieuwd welkje jouw favoriet is!

Yogakleding
In actie tijdens de pilates!

Top

De top is eentje die ik niet alleen om te sporten ga dragen. Voor zowel yoga als pilates zit ze heerlijk, want lekker vast rond de buik, zodat ze niet naar boven kruipt als je in hond-positie staat. Het risico is dan dat zo’n strakke top dan je buik net accentueert, maar daar heeft Urban Godess plooitjes voor ontworpen, zodat er niets van te zien is.

yogakleding
Win jij de cadeaubon van 50 euro?

Win-actie!

Kleding die heerlijk zit, gemaakt van GOTS-gecertificeerde stoffen: daar kunnen we toch alleen maar blij van worden. En als je nu denkt: die Barbara heeft goed zeggen, kleding testen en ons hebberig maken naar ook zo’n legging of top? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag een cadeaubon van 50 euro van yogakledingonline.nl weggeven. Hiervoor organiseer ik op zondag 11 februari een wedstrijd via mijn Instagram-profiel. Volg jij me al? Check dan zeker wat je moet doen, zodat jij met deze waardebon kan gaan shoppen online!

 

De actiefoto’s tijdens de pilates-les zijn gemaakt door yoga-pilates-instructrice Agnes Margaretha van MyPassionSport in Opglabbeek. Dankjewel, Agnes!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.