Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Bouw de boomhut waar je al zo lang van droomt…

Bouw de boomhut waar je al zo lang van droomt…

Droomde jij als kind al van een boomhut maar bleef het slechts bij een droom? Wij droomden er in ieder geval ook van en besloten om tips op te zoeken om die kinderdroom werkelijkheid te laten worden.

Hoe bouw je een boomhut voor in je tuin? Er bestaan gigantische boomhutten die voorzien zijn van alle comfort, maar die moet je misschien niet in de achtertuin van je huis zetten. Kies dan maar voor een bescheiden model waar zowel jij als de kinderen gelukkig mee zijn.

Zoals de eerlijke spreuk zegt: eenvoud siert…Maak het jezelf gemakkelijk door voor een hellend dak te kiezen en maak gebruik van recyclagematerialen en palen.

Kies je voor nóg makkelijker? Kies dan misschien voor een prachtige boomhut van Hamer En Hark. Want zij bouwen boomhutten met hun hart (en natuurlijk ook met een beetje hout).

Een boomhut om in te spelen, in te wonen of in te werken, als gastenverblijf of zelfs om in te vergaderen…jij kiest, zij bouwen.

Of je kan ook terecht bij de Boomhuttenbouwers van RobandSon Treehouses. Zij bouwen zo hoog als je durft, en als het kan natuurlijk. Waar je zin in hebt, is voor hen nooit te gek.

Kijk maar naar dit piratenschip met allerlei klimdingen. Van een idee in je hoofd naar een tekening naar een heuse boom-piraten-hut-boot!

Creëer een plekje waar je je fantasie de vrije loop kan laten gaan, waar je jezelf kan terugtrekken en waar je de wereld naar je hand kan zetten. En waar kan dat nu beter dan in die boomhut waar je al van kindsaf van droomde?

Beelden via: Velt.be, Hamer en HarkRob De Boomhutbouwer

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Het Cradle to Cradle Concept

Het Cradle to Cradle Concept

Cradle to cradle, je hebt er al van gehoord of nog niet. Recycling en upcycling zijn termen die je misschien bekender in de oren klinken. Allemaal zijn het begrippen die te maken hebben met duurzame productontwikkeling, maar cradle to cradle is het summum van ecologisch […]

PrintFriendly and PDF
Zout water wordt zoet water…

Zout water wordt zoet water…

De Eliodomestico heeft niets met onze premier te maken, hoewel het ontwerp ook uit Italiaanse oorden afkomstig is. De ontwerper Gabriele Diamanti heeft een simpel zonne-oventje gemaakt waarmee zout water via een natuurlijk proces omgezet wordt in zoet water. Hoe werkt de zonne-oven juist? Heel simpel. […]

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *