Disclaimer

I Love Eco wil de wereld groener en mooier maken. Daar besteden we al onze vrije tijd en aandacht aan. Daar is natuurlijk geld voor nodig. Want een goed werkende site is fijn. En fijne blogberichten ook! Om te zorgen dat I Love Eco kan groeien en nog meer impact kan krijgen, verdienen we geld op verschillende manieren.

Affiliate Links:

We plaatsen affiliate linkjes bij producten. Dat zijn linkjes die je naar een webshop sturen waar je het product uit de post kan kopen. Stel dat je een kookboek review van ons leest. Dan plaatsen we in de post een linkje naar een boekenwebshop. Koop jij het boek, dan krijgen wij een beetje van de winst van die webshop. Ook niet zo gek, we helpen dan met de verkoop. Daar mag wat tegenover staan toch? Gelukkig kost dit jou helemaal niks extra’s!

Gesponsorde berichten

Sommige bedrijven betalen I Love Eco om over een bepaald product te schrijven. Dan krijgen we bijvoorbeeld iets toegestuurd en daar maken we dan een leuk bericht over. I Love Eco valt of staat met eerlijkheid. Wij willen een eerlijke wereld voor mens en dier. Dat is onze passie en daar leveren we slaap en vrije tijd voor in. Dan zou het natuurlijk een beetje gek zijn als we jullie producten aansmeerden waar we zelf niet achter staan! Dat doen we dus ook niet. We schrijven alleen over dingen die we echt gaaf vinden. Vinden we een product helemaal niks? Dan plaatsen we het bericht liever niet (we gaan natuurlijk niet zitten zeuren over stomme spullen op dit blog!).

Toegezonden producten

Vaak krijgen we gratis producten opgestuurd. We hebben dan geen deal voor een gesponsord bericht maar vinden het product toch zo gaaf dat we er wel over willen schrijven. En dat doen we dan dus ook.

Gewoon zo maar

Onder elke post waar we aan verdienden, staat de link naar de disclaimer. Zie je wel een product maar geen disclaimer? Dan hebben we dus helemaal zelf besloten om er over te schrijven en verdienen we er geen centjes aan! Weet je dat ook weer!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.