Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een lekker setje vruchtensapjes van Pajottenlander!

Win een lekker setje vruchtensapjes van Pajottenlander!

Kan een lekker vruchtensapje er bij jou wel in? Dan heb je geluk want de komende 2 weken maak je kans op een lekker setje bio vruchtensapjes van Pajottenlander!

Pajottenlander, I love eco blog, biologische fruitteelt, biologische fruitsap, biologische groentensap

Wat zit er in zo’n sappig setje?

Pajottenlander heeft 20 vruchtensappen, 6 groentesappen en een vlierbloesemdrank in zijn assortiment. Het sappig setje dat je toegestuurd krijgt, laat je proeven van 5 bio vruchtensappen: kriekensap, appel-sinaassap, appelsap, rood druivensap en een gezondheidsdrankje. 5 flesjes van 0,2 liter puur sap, zonder concentraten en vol van smaak!

Hoe maak je de komende twee weken kans op één van die 10 sappige setjes van Pajottenlander?

Heel simpel: Like onze app op Facebook (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – (vergeet onze Facebookpagina niet te liken) – klik op de win-button, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag. En dan duimen maar dat jij er het dichtste bij zit!

De winnaars ontvangen een mailtje en worden ook bekend gemaakt op de winnaarspagina in de app. Zat jij de eerste week niet bij de winnaars? Geen nood, wanneer je eenmaal meedoet met de winactie maak je automatisch gedurende de hele periode van de actie kans.

Deze actie loopt t.e.m. 14 februari. Wees er snel bij en vertel het voort! Check vanaf 15 februari onze nieuwe winactie via de app.

Beelden via Pajottenlander

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

Froggy is op zoek naar 50+50 enthousiaste testers!

AFGELOPEN: ALLE 100 PAKKETJES ZIJN OP!  – Dank je wel voor jullie enthousiasme! Ben je nieuwsgierig naar ecologische huishoudproducten en wil je de eerste stap zetten naar een ecofris huis? Dan heb je geluk! Want Froggy zoekt 50 enthousiastelingen die hun producten gedurende een maand […]

PrintFriendly and PDF
Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

PrintFriendly and PDF


1 thought on “Win een lekker setje vruchtensapjes van Pajottenlander!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *