Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

De mobiele fruitpers perst al jouw fruit

De mobiele fruitpers perst al jouw fruit

Heb jij een fruitboom in je tuin staan maar weet je niet wat aan te vangen met al die mooie vruchtjes? Maak dan gebruik van een mobiele fruitpers. Want die flinke oogst is ideaal om zelf lekker en gezond fruitsap mee te maken!

De Mobiele Fruitpers Zevergem staat klaar om al je gekweekte bessen en vruchten een optimale bestemming te geven. Appels, (kwee-) peren, allerhande bessen, rabarber, aardbeien, krieken, druiven, frambozen, pruimen,…noem de vrucht en je kan er heerlijke (gemengde) sapjes van laten maken.

Wil je weten waar je je vruchtjes naartoe kan brengen? Check dan de agenda voor de komende persdagen!

Geraak je er toevallig niet op die bepaalde persdagen? Geen nood, er bestaan nòg mobiele en ook vaste fruitpersen! Hier vind je de contactgegevens.

Welke pers je ook kiest, je fruit zal deze zomer heerlijk smaken! Gezondheid!

 

beelden: http://morguefile.com/ en http://www.mobielefruitpers.com/Home_Page.html

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Review Groene Sapjes – Fern Green

Review Groene Sapjes – Fern Green

De laatste tijd komen er boeken over sapjes en smoothies op de markt als onkruid op een braakliggend stukje in je moestuin. Over het nut of onnut van de sapjes en smoothies liggen de meningen ook ver uit elkaar. Mijn waarheid ligt ergens in het […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *