Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Wie kringt, die wint!

Wie kringt, die wint!

Het nieuwe motto van De Kringwinkel is Wie kringt, die wint. En dat motto geldt voor iedereen: van degene die spullen voor hergebruik binnenbrengt, de gelukkige die die spullen een tweede leven geeft, de natuur die altijd blij is met een tweede leven tot alle medewerkers van De Kringwinkel die moeilijk aan een job geraken.

kringwinkel, i love eco blog, recycleer

Een motto zou een motto niet zijn, mocht het niet gevolgd worden. De Kringwinkel zegt niet enkel wat ze doet maar doet ook wat ze zegt! Bewijs daarvan zijn de posters die je kan terugvinden in hun winkelpunten. Hiervoor werden oude baanaffiches gerecycleerd, versneden en bedrukt met leuke Kringwinkel-quotes. Hoe dat juist in z’n werk ging, zie je in dit filmpje:

kringwinkel, i love eco blog, recycleer

Ben je ook fan van hun nieuwe motto? Wordt dan snel fan van De Kringwinkel op Facebook en beluister hun gerecycleerde radiospot. Er zitten 8 radiojingles in die je wellicht bekend in de oren klinken. Raad de merken en maak kans op een aankoopbon van 100 euro. Goed voor een bezoek aan De Kringwinkel en een hele resem unieke producten! Veel plezier!

 

PrintFriendly and PDF
Please follow and like us:

Related Posts

Ben jij een eco hero?

Ben jij een eco hero?

“Passie is the spice of life”, dat was Pamela Peeters’ drijfveer om haar boek Eco Hero te schrijven. Ze was 12 toen ze haar eerste milieutijdschriftje maakte. Ondertussen presenteert ze al enkele jaren op de Amerikaanse televisie een show rond ecologie, geeft ze milieuadvies en […]

PrintFriendly and PDF
Het Cradle to Cradle Concept

Het Cradle to Cradle Concept

Cradle to cradle, je hebt er al van gehoord of nog niet. Recycling en upcycling zijn termen die je misschien bekender in de oren klinken. Allemaal zijn het begrippen die te maken hebben met duurzame productontwikkeling, maar cradle to cradle is het summum van ecologisch […]

PrintFriendly and PDF


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *