Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

ONEforONE, Buy One Give One

ONEforONE, Buy One Give One

Met deze spreuk in het achterhoofd zorgt ONEforONE voor rechtstreekse hulp in ontwikkelingslanden. Door je aan te sluiten bij hun projecten zorg je dat jij er beter van wordt maar ook iemand die er hard aan toe is. Want één deel van jouw bijdrage komt terecht bij sociale ondernemingen in ontwikkelingslanden. Er gaat geen cent verloren. En dat helpt.

Als je je via ONEforONE aansluit bij Greenchoice krijg je sowieso een kortingsgarantie voor groene stroom én sponsort ONEforONE zonne-energie voor een gezin in Afrika, zonder dat je er extra voor betaalt.

Een zorgverzekering bij OHRA via ONEforONE garandeert je een jaarlijkse besparing én je geeft er een weeskind in Tanzania óók een goede zorgverzekering voor minstens drie jaar mee.

Per verkocht internet en TV abonnement ontvangt ONEforONE een vergoeding waarmee ze de allerarmste mensen in Afrika voorzien van mobiele telefonie en radio.

En wanneer je de ONEforONE Waterfles koopt, geef je iemand in een ontwikkelingsland een leven lang schoon drinkwater.

Meer weten over dit schone Nederlandse initiatief? Surf naar www.oneforone.nl

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Ben jij een eco hero?

Ben jij een eco hero?

“Passie is the spice of life”, dat was Pamela Peeters’ drijfveer om haar boek Eco Hero te schrijven. Ze was 12 toen ze haar eerste milieutijdschriftje maakte. Ondertussen presenteert ze al enkele jaren op de Amerikaanse televisie een show rond ecologie, geeft ze milieuadvies en […]

Print Friendly, PDF & Email
Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!

Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!

Februari telt misschien minder dagen, maar gelukkig wél vier weken. De eerste twee weken vielen er waardebonnen van Trashilicious te winnen en dat betekent dus nóg twee weken te gaan mét een nieuwe winactie! Mud Jeans geeft de komende twee vrijdagen twee jeansbroeken weg, naar het concept […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *